Kényelmes és gyors COVID-19 tesztelés cégek és rendezvények számára

A Covid gyorsteszt kényelmes, biztonságos és megfizethető tesztelést biztosít cégek és rendezvények számára.

Szolgáltatásainkat olyan cégek vették igénybe, mint a VÚB, a Pixel Federation, a Dedoles vagy a Kia.

Megfizethető csomagok otthoni antigéntesztekhez a Covid-19-hez

Ha nem érzi jól magát, otthona kényelmében tesztelje magát Covid-19 antigén teszttel, és győződjön meg arról, hogy nem veszélyezteti szeretteit. Mindössze 15 perc alatt megtudhatja az eredményeket.
A svájci Roche gyártó antigéntesztjeit nagy érzékenység és pontosság jellemzi. Válassza ki csomagját, fizessen online, és vegye át valamelyik átvételi pontunkon.

Covid-19 AG-tesztek csomagja

5 db

AZ ÁR

9,90 €

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:
rezervacie@rychlotest-covid.sk

Covid-19 AG-tesztek csomagja

10 db

AZ ÁR

17,90 €

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:
rezervacie@rychlotest-covid.sk

Covid-19 AG-tesztek csomagja

15 db

AZ ÁR

19,90 €

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen:
rezervacie@rychlotest-covid.sk

Válassza ki a megfelelő tesztet

Válassza ki az igényeinek megfelelő tesztet. Vegye igénybe foglalási rendszerünket, az ön által választott időpont foglalásának lehetőségét, online fizetési módot és kerülje el a hosszú sorokban való fölösleges várakozást. Minősített tesztelőhely vagyunk – az általunk végzett tesztelések eredménye ugyanolyan érvényességgel bír, mint a kórházakban vagy más tesztelőhelyeken végzett állami tesztelések eredménye.

Eredménygarancia

Az RT-PCR teszt eredményét garantált időben küldjük, a mintavétel helyszínének és időpontjának függvényében. Pozsonyban az eredményt a mintavételtől számított 26 órán belül küldjük. Más városokban délelőtt vett minta esetén az eredményt 26 órán belül, délutáni mintavétel esetén 30 órán belül küldjük. Az antigénteszt eredményét, minden tesztelőhelyünk esetében, a mintavételtől számított 20 percen belül küldjük.

Tanúsítvány

A teszt elvégzéséről kiállított tanúsítványt online küldjük, sms üzenetben, PDF mellékletet tartalmazó emailben, QR-kóddal, valamint a minősített laboratórium bélyegzőjével és a szakmai felelős aláírásával ellátva. Az antigéntesztről készült papíralapú tanúsítványt a tesztelőhelyen állítjuk ki megvárásra.

A tanúsítvány nyelvi változatai

Az eredményt automatikusan szlovák, angol és német nyelven adjuk ki.

Biztonságos utazás

Antigén- és PCR-tesztjeink, akárcsak a tanúsítványok teljesítik az adott teszttípust elismerő országokba történő utazás és belépés feltételeit. A PCR-tesztek eredményét továbbítjuk az Egészségügyi Információk Nemzeti Központjának (NCZI), hogy azt bejegyezhessék védettségi igazolványába. Az antigéntesztek eredményét kérésre küldjük.

Tesztek kínálata

A begyűjtés előtt legalább 60 perccel:

RT-PCR test bezplatne

Ak ste poistencom poisťovne Dôvera a máte výmenný lístok od lekára na RT-PCR test, bude vám hradený prostredníctvom poisťovne.
Stačí počas otváracích hodín navštíviť jedno z našich odberových miest Bratislava Ružinov alebo Košice KVP. Prosím pripravte si preukaz poistenca, doklad totožnosti a výmenný lístok.
Registrácia prebehne na mieste, nevypĺňajte registračný formulár online.

RT-PCR nyálteszt

ÁRA

36,90 €

RT-PCR törletvételes teszt

ÁRA

36,90 €

Expressz RT-PCR

1 órán belül

Újdonság

ÁRA

109,90 € 139,00 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

RT-PCR-gyorsteszt

6 órán belül

ÁRA

89,90 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

RT-PCR-teszt

12 órán belül

ÁRA

49,90 € 59,90 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

Antigénteszt

ÁRA

5,90 €-tól 16,90 €

Ellenanyagteszt

ÁRA

13,90 €-tól

Covid vagy Influenza

ÁRA

69,90 €

A Novuma egy új útmutató az egészségedhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megtudjon sok értékes információt egészségével kapcsolatban.

Az egészségügyi ellátás nem csak a tünetek megjelenésének megvárásából állhat. Megelőzően is vigyázhat egészségére, és ezzel számos szövődményt megelőzhet.

A Novuma lehetővé teszi, hogy ma megtekintse egészségét. Gyorsan, kényelmesen, váltható jegyek vagy várótermekben ülve.

Egyéni csomagok
tesztelés cégeknek

Szeretné biztosítani munkavállalói rendszeres vagy egyszeri tesztelését?

Ügyfeleink

Események

Fesztiválok, Koncertek, Ünnepségek, Lakodalmak stb.
Biztonságos, személyre szabott rendezvényt készítünk Önöknek:

Ügyfeleink

Referencie

Gyakori kérdések

Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, kérjük olvassa el a leggyakrabban feltett kérdések listáját.

Nem találta a listán a kérdését?
Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Vissza a tesztelésre

Igen, a tesztelésre szükséges pontos időpontot foglalni. Válassza ki az Önnek megfelelő helyszínt és időpontot és töltse ki a személyes adatlapot. A kártyás fizetést követően kap egy visszaigazoló emailt az Ön által foglalt konkrét időpontról.

Pozsonyban és Kassán csak online kártyás fizetésre van lehetőség a tesztelésre való időpontfoglalás utolsó lépésében. A többi tesztelőhely estében a kártyás fizetésen kívül más fizetési lehetőségek is elérhetők, amelyek a honlapon találhatók a konkrét helyszínre való kattintást követően.

Az időpontfoglalás lemondására a visszaigazoló emailben van lehetőség. Az időpontfoglalást tesztelése időpontjáig van lehetősége lemondani. Az időpontfoglalás lemondását követően kiállítunk Önnek egy ugyanolyan értékű promokódot, mint a megvásárolt teszt értéke, amit Ön vagy más személy új tesztelésre, illetve kedvezményként használhat fel, ha a promokód értéke kisebb, mint az újonnan kiválasztott teszt értéke. A promokód a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.

Az időpontfoglalás lemondását követően kiállítunk Önnek egy ugyanolyan értékű promokódot, mint a megvásárolt teszt értéke, amit Ön vagy más személy új tesztelésre, illetve kedvezményként használhat fel, ha a promokód értéke kisebb, mint az újonnan kiválasztott teszt értéke. A promokód a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.

Amennyiben szeretné megváltoztatni a tesztelés időpontját ugyanazon a napon belül, semmit nem kell tennie, az adott napon eljöhet a tesztelésre későbbi (korábbi) időpontban is, ha azon a délelőtti / délutáni tesztelési blokkon (illetve nyitvatartási időn) belül érkezik, amelyre az időpontfoglalása szólt. A helyszínen meg kell várnia, amíg lezajlik a konkrét időpontra érkezett személyek tesztelése (általában pár perc). A tesztelés előtti egy óráig saját maga is meg tudja változtatni az időpontot azon a linken keresztül, amelyet az időpontfoglalást visszaigazoló e-mailben kapott.

Partnerek