A rendszeres tesztelés megvédi családját

A Covid-gyorsteszt Szlovákia több mint 20 városában biztosítja elérhető áron a nyilvánosság, cégek és rendezvények kényelmes és biztonságos tesztelését.

Szolgáltatásainkat már több mint 100 000 ember vette igénybe, valamint olyan társaságok, mint a VÚB, Pixel Federation, Dedoles vagy a Kia.

A Novuma egy új útmutató az egészségedhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és kényelmesen megtudjon sok értékes információt egészségével kapcsolatban.

Az egészségügyi ellátás nem csak a tünetek megjelenésének megvárásából állhat. Megelőzően is vigyázhat egészségére, és ezzel számos szövődményt megelőzhet.

A Novuma lehetővé teszi, hogy ma megtekintse egészségét. Gyorsan, kényelmesen, váltható jegyek vagy várótermekben ülve.

Válassza ki a megfelelő tesztet

Válassza ki az igényeinek megfelelő tesztet. Vegye igénybe foglalási rendszerünket, az ön által választott időpont foglalásának lehetőségét, online fizetési módot és kerülje el a hosszú sorokban való fölösleges várakozást. Minősített tesztelőhely vagyunk – az általunk végzett tesztelések eredménye ugyanolyan érvényességgel bír, mint a kórházakban vagy más tesztelőhelyeken végzett állami tesztelések eredménye.

Eredménygarancia

Az RT-PCR teszt eredményét garantált időben küldjük, a mintavétel helyszínének és időpontjának függvényében. Pozsonyban az eredményt a mintavételtől számított 26 órán belül küldjük. Más városokban délelőtt vett minta esetén az eredményt 26 órán belül, délutáni mintavétel esetén 30 órán belül küldjük. Az antigénteszt eredményét, minden tesztelőhelyünk esetében, a mintavételtől számított 20 percen belül küldjük.

Tanúsítvány

A teszt elvégzéséről kiállított tanúsítványt online küldjük, sms üzenetben, PDF mellékletet tartalmazó emailben, QR-kóddal, valamint a minősített laboratórium bélyegzőjével és a szakmai felelős aláírásával ellátva. Az antigéntesztről készült papíralapú tanúsítványt a tesztelőhelyen állítjuk ki megvárásra.

A tanúsítvány nyelvi változatai

Az eredményt automatikusan szlovák, angol és német nyelven adjuk ki.

Biztonságos utazás

Antigén- és PCR-tesztjeink, akárcsak a tanúsítványok teljesítik az adott teszttípust elismerő országokba történő utazás és belépés feltételeit. A PCR-tesztek eredményét továbbítjuk az Egészségügyi Információk Nemzeti Központjának (NCZI), hogy azt bejegyezhessék védettségi igazolványába. Az antigéntesztek eredményét kérésre küldjük.

Tesztek kínálata

A begyűjtés előtt legalább 60 perccel:

RT-PCR nyálteszt

ÁRA

36,90 €-tól

RT-PCR törletvételes teszt

ÁRA

36,90 €-tól

Expressz RT-PCR

1 órán belül

Újdonság

ÁRA

109,90 € 139,00 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

RT-PCR-gyorsteszt

6 órán belül

ÁRA

89,90 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

RT-PCR-teszt

12 órán belül

ÁRA

49,90 € 59,90 €

ELÉRHETŐ POZSONYBAN

Antigénteszt

ÁRA

9,90 €-tól 16,90 €

Ellenanyagteszt

ÁRA

13,90 €-tól

Covid vagy Influenza

ÁRA

69,90 €

Egyéni csomagok
tesztelés cégeknek

Szeretné biztosítani munkavállalói rendszeres vagy egyszeri tesztelését?

Ügyfeleink

Események

Fesztiválok, Koncertek, Ünnepségek, Lakodalmak stb.
Biztonságos, személyre szabott rendezvényt készítünk Önöknek:

Ügyfeleink

Referencie

Gyakori kérdések

Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot, kérjük olvassa el a leggyakrabban feltett kérdések listáját.

Nem találta a listán a kérdését?
Ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Vissza a tesztelésre

Igen, a tesztelésre szükséges pontos időpontot foglalni. Válassza ki az Önnek megfelelő helyszínt és időpontot és töltse ki a személyes adatlapot. A kártyás fizetést követően kap egy visszaigazoló emailt az Ön által foglalt konkrét időpontról.

Pozsonyban és Kassán csak online kártyás fizetésre van lehetőség a tesztelésre való időpontfoglalás utolsó lépésében. A többi tesztelőhely estében a kártyás fizetésen kívül más fizetési lehetőségek is elérhetők, amelyek a honlapon találhatók a konkrét helyszínre való kattintást követően.

Az időpontfoglalás lemondására a visszaigazoló emailben van lehetőség. Az időpontfoglalást tesztelése időpontjáig van lehetősége lemondani. Az időpontfoglalás lemondását követően kiállítunk Önnek egy ugyanolyan értékű promokódot, mint a megvásárolt teszt értéke, amit Ön vagy más személy új tesztelésre, illetve kedvezményként használhat fel, ha a promokód értéke kisebb, mint az újonnan kiválasztott teszt értéke. A promokód a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.

Az időpontfoglalás lemondását követően kiállítunk Önnek egy ugyanolyan értékű promokódot, mint a megvásárolt teszt értéke, amit Ön vagy más személy új tesztelésre, illetve kedvezményként használhat fel, ha a promokód értéke kisebb, mint az újonnan kiválasztott teszt értéke. A promokód a kiállítástól számított 3 hónapig érvényes.

Amennyiben szeretné megváltoztatni a tesztelés időpontját ugyanazon a napon belül, semmit nem kell tennie, az adott napon eljöhet a tesztelésre későbbi (korábbi) időpontban is, ha azon a délelőtti / délutáni tesztelési blokkon (illetve nyitvatartási időn) belül érkezik, amelyre az időpontfoglalása szólt. A helyszínen meg kell várnia, amíg lezajlik a konkrét időpontra érkezett személyek tesztelése (általában pár perc). A tesztelés előtti egy óráig saját maga is meg tudja változtatni az időpontot azon a linken keresztül, amelyet az időpontfoglalást visszaigazoló e-mailben kapott.

Partnerek