Novuma

Novuma prinesie ešte viac možností testovania

Novuma vám prinesie ešte viac možností testovania

Spoločnosť Rýchlotest-Covid sa stáva súčasťou značky Novuma, ktorá vám prinesie ešte viac možností testovania. Prečítajte si viac o tom, prečo vidíme zmysel v preventívnom testovaní a aké novinky sme si pre vás pripravili.  

Uplynulé pandemické obdobie ukázalo, že ak sa do zdravotnej starostlivosti pripoja aj súkromné spoločnosti, prinesie to úžitok všetkým stranám.  

Aj vďaka kapacitám Rýchlotest-Covid sa testovanie na COVID-19 stalo dostupnejším a vo finále mohlo byť diagnostikovaných viac ľudí v kratšom čase. Zároveň sme vám priniesli možnosť objednávať sa pohodlne na presný čas a vo vybranej lokalite, čo pri štátnych testoch absentovalo. 

Rozšírenie testovania aj na iné oblasti 

To nás utvrdilo v myšlienke, že má zmysel rozšíriť testovanie aj na iné zdravotné oblasti. Ľudí v rámci prevencie môže zaujímať, ako je na tom ich zdravie. K lekárovi sa však štandardne dostaneme až vtedy, ak máme príznaky. Bez nich nemôžeme navštíviť špecialistu alebo absolvovať daný test. 

V súkromných laboratóriách je to však možné kedykoľvek. Práve preto vznikla Novuma, v rámci ktorej vám od apríla prinesieme prvé štyri testy a postupne bude pribúdať množstvo ďalších. 

Medzi prvé testy bude patriť test na alergiu, cukrovku, sexuálne prenosné ochorenia či CRP test, ktorý vám napovie, že pri liečbe ochorenia potrebujete antibiotiká alebo nie. Ďalej pripravujeme testy zamerané na hormonálne zdravie alebo stres. 

Výhodou je naša aktuálna sieť odberných miest po celom Slovensku, ktoré okrem testovania na COVID-19 vedia vykonávať aj tieto testy. 

Novuma bude sprievodcom vaším zdravím 

Naším cieľom je priniesť zákazníkom viac než len testy. Chceme, aby ľudia mali čo najviac informácií o svojom zdraví, rozumeli tomu, prečo má zmysel testovať sa radšej preventívne a najmä dôležité je vedieť to, čo výsledok znamená a ako postupovať ďalej.  

Práve preto nájdete na pripravovanej webstránke množstvo zrozumiteľných článkov a vo výslednom certifikáte zas vysvetlenie a odporúčané kroky. Všetky informácie prechádzajú prísnou kontrolou lekárov a časom sa pripoja aj ambulancie, ktoré budú vedieť poskytovať následnú zdravotnú starostlivosť.  

Našim cieľom je byť vaším sprievodcom – od poskytnutia prvotnej informácie cez testovanie až po následnú prípadnú liečbu. 

Chcete prevziať zdravie pevne do svojich rúk? Navštívte stránku novuma.sk a zanechajte nám váš email. Medzi prvými získate informácie o tom, kedy budú dostupné prvé testy a aké ďalšie novinky pre vás pripravujeme. 

Tím Novuma a Rýchlotest-Covid 

Related articles

Novuma

Novuma prinesie ešte viac možností testovania

Spoločnosť Rýchlotest-Covid sa stáva súčasťou značky Novuma, ktorá vám prinesie ešte viac možností testovania. Prečítajte si viac o tom, prečo vidíme zmysel v preventívnom testovaní a aké novinky sme si pre vás pripravili.

Read more
PCR test pre samoplatcov

Výhody PCR testovania pre samoplatcov

Testovanie na diagnostiku ochorenia COVID-19 sa za uplynulé obdobie stalo súčasťou našich životov. Vďaka testom dokážeme v priebehu krátkeho času odhaliť, či sme zdraví …

Read more

End of COVID testing

Dear customers, as of 24.12. we have ended COVID testing for the general public.

Thank you for your understanding.

The Rychlotest-Covid Team